+31 (0)35 695 80 90 info@valueproof.nl

Het is tijd voor grootse ambities! Schrijf je in voor de Moonshot ontbijtsessie

Target the impossible but make it actionable!

  • Waar zou je willen staan met je product, dienst of organisatie over 5 tot 10 jaar? (denkend aan het -bijna – onmogelijke)
  • Hoe zie je kansen voor jouw bedrijf?
  • Wat maakt jouw organisatie anders dan die van je concurrenten?

Moonshot-denken kan worden toegepast op het bedrijfsleven en elke andere discipline waar je exponentieel wil groeien. Alleen al door het hebben van een Moonshot verandert de mentaliteit, én het stelt mensen in staat om naar onconventionele oplossingen te zoeken. Durf te experimenteren en innoveren, dat is een must! En minstens zo belangrijk, zet je verbeeldingskracht (weer) aan.

ValueProof organiseert een inspirerend ontbijt waarbij je kennis maakt met Moonshot-denken. Je neemt hierbij een kijkje in de toekomst én zet dus zelf een eerste stap richting het stretchen van jouw brein om te komen tot een Moonshot!

Donderdag 27 oktober
08.00 – 10.00 uur
Hotel NH Bussum Jan Tabak, Amersfoortsestraatweg 27

Registratie Moonshot

3 + 10 =

Moonshot

Wij bij ValueProof hebben helaas geen glazen bol van waaruit wij kunnen aflezen wat het beste pad is voor de toekomst van jouw product, dienst of organisatie. Je brein ‘stretchen’ om veel meer toekomstgericht te denken, dat kan wel. Hoe doe je dit?
Je stelt een Moonshot op. Welke mogelijkheden zijn er voor de toekomst van jouw product, dienst of organisatie als je buiten de gebaande paden denkt?

I

Meer weten?

Tim Pellens
Managing Partner