+31 (0)35 695 80 90 info@valueproof.nl

DIGITAAL KEY ACCOUNT MANAGEMENT

Digitaal lijkt het nieuwe normaal. Ook in de zorg. De Coronacrisis brengt ontwikkelingen in een stroomversnelling en als salesorganisatie wil je hier snel en slim op kunnen anticiperen.

 

Hoe blijf ik van waarde voor de zorg?

Hoe kunnen we (huis)artsen het beste ondersteunen met producten en informatie in deze periode van crisis en hoe ontwikkelt dit zich naar de toekomst toe? Hoe halen we het maximale uit onze online salesgesprekken? En hoe passen we onze plannen aan? Deze vragen leven bij veel van onze klanten binnen de pharma.

 

Wat kunnen wij voor je doen?

Wij zien kansen. Als je in staat bent je processen goed te digitaliseren. En als je maatwerk levert.

En daar komen wij in beeld. Met een nieuw Digital Key Account Management programma voor de zorg. Met 7 praktische stappen die ervoor zorgen dat jouw salesorganisatie digital en future proof is.

Van het scherpstellen van jouw unieke toegevoegde waarde tot het evalueren en bijstellen van de brand plannen voor dit jaar. Of laat ons jouw salesteam trainen om meer uit online salesgesprekken te halen met praktisch toepasbare tips.

Heb je behoefte aan ondersteuning op één van de specifieke onderdelen uit het programma? Dat kan ook: we maken dan graag een programma op maat.

 

 

Wendy Böhm

Consultant

Ontdek hoe het Digital Key Account Management programma jouw team kan helpen om relevant te blijven voor jouw klanten. Neem contact met mij op.

 

 

Of laat een terugbelverzoek achter: