+31 (0)35 695 80 90 info@valueproof.nl

Voorbereiden op de toekomst met scenarioplanning

  

Hebben jullie als MT of brandteam al een éénduidig beeld hoe de toekomst van de zorg er uit gaat zien? Is jouw organisatie ingericht om zich aan te passen aan ad hoc veranderingen? Met scenarioplanning zorg je voor een game plan en consensus binnen je organisatie.

 

Scenarioplanning

Ook als de toekomst onzeker lijkt, kun je je als organisatie voorbereiden.  Dus ook nu na de uitbraak en onzekerheid door Corona. Zo zien we een mogelijk scenario van verdergaande nationale centralisatie van de zorg. Maar dien je ook rekening te houden met de mogelijkheid van een nieuwe uitbraak van het virus.

Je wilt je als organisatie voorbereiden op verschillende, mogelijke scenario’s. Zo blijf jij achter het stuur zitten en niet in de bijrijdersstoel.

 

Dynamic strategy development programma

Laat ons je helpen. We lopen al aardig wat jaren mee in de zorg en kennen de markt en zijn spelers. In de afgelopen maanden ontwikkelden we een speciaal programma om onze klanten voor te bereiden op de zorg van de toekomst.

In het Dynamic Strategy Development programma helpen we je in 6 praktische stappen aan een flexibel lange termijnplan. En aan een proces om tijdig actie te kunnen ondernemen wanneer een scenario uit lijkt te komen.

 

Behoefte aan scenarioplanning met jouw brand team? Dat kan ook: we ontwikkelen hier momenteel een vergelijkbaar programma voor. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Karen Harmsen

Consultant

Wil je meer weten over het Dynamic Strategy Development programma? Ik bespreek graag hoe het jouw organisatie helpt voorbereiden op de zorg van de toekomst. Neem contact met mij op.

 

Of vraag ons whitepaper aan: 'How to prepare for the future after the potential (digital) transformation due to Covid-19':